پف‌کردگی چشم به معنای بروز تورم در بافت‌های اطراف چشم است.
تورم چشم، شکلی از "ادم" (خیز) است ‌که معمولا ناشی از تجمع مایع است.
در حالیکه میزانی از پف‌کردگی چشم ممکن است در یک فرد خاص طبیعی باشد، عواملی مانند سن و خستگی ممکن است تورم اطراف چشم را بارزتر کند.
تورم اطراف چشم بلافاصله پس از بیدارشدن ممکن است بارزتر باشد که شاید به علت پخش شدن مجدد مایعات بدن به علت نیروی جاذبه در هنگام درازکشیدن باشد.
شایع‌ترین علت تورم زیرچشم آلرژی است که ممکن است موضعی (حساسیت به تماس) یا عمومی (آنژیوادم یا یا به همراه رینیت آلرژیک)، ‌یا شالازیون باشد.
علل کمتر شایع التهابی و عفونی پف‌کردگی چشم از جمله شامل التهاب پلک (بلفاریت)، التهاب ملتحمه چشم (کنژکتیویت)، التهاب حدقه چشم (سلولیت) می‌شوند.
علل کمتر شایع غیرالتهابی پف‌کردگی چشم شامل افتادگی چربی حدقه چشم، دررفتگی پلک چشم، کم‌کاری غده تیروئید و تجمع مایع در بدن (‌برای مثال در بارداری و بیماری‌ قلبی و کلیوی) است.
پف‌کردگی چشم از جمله به این علل ممکن است رخ دهد:
مونونوکلئوز:‌ این بیماری ویروسی باعث تورم و پف‌کردگی پلک فوقانی می‌‌شود. پف‌کردگی چشم در مراحل اولیه این بیماری رخ می‌‌دهد.
زیاد خوابیدن/ محرومیت خواب: به هم خوردن چرخه‌های خواب شایع‌ترین علت پف‌کردن چشم است.
تجمع مایع: بسیاری از عوارض و بیماری‌ها (از جمله بارداری و تغییرات هورمونی حین قاعدگی) ممکن است به تجمه مایع، به خصوص در بافت‌های زیرپوستی بینجامند. این عوارض می‌تواند باعث شوند تورم اطراف چشم که از قبل وجود داشته است، بارزتر شود.
رژیم غذایی: مصرف زیاده از حد نمک ممکن است به تجمع مایع در بدن بینجامد و به پف‌کردگی چشم‌‌ها منجر شود.
سیگار: سیگار از راه ایجاد استرس، خستگی و تغییرات هورمونی به تجمع مایع در بدن و پف‌کردگی چشم‌ها منجر شود.
آلرژی: واکنش‌های آلرژی در بدن ممکن است به نشت مایع در بستر مویرگی زیرپوستی و تورم صورت و همچنین تورم اطراف چشم‌ها بینجامد.
بیماری‌های پوستی: پف‌کردگی چشم‌ها ممکن است عارضه جانبی برخی از بیماری‌های پوستی مانند درماتیت (التهاب پوست)‌ باشد. در ماتیت پوست صورت ممکن است به حساسیت پوست صورت و تورم آن از جمله تورم اطراف چشم منجر شود.
پیری طبیعی: هنگامی که سن فرد بالا می‌رود، پوست اطراف چشم نازک‌تر می‌شود و ممکن است دچار تورم یا افتادگی شود.
گریه‌‌کردن: نمک درون اشک چشم ممکن است به تجمع مایع در پوست اطراف چشم و پف‌کردگی چشم منجر شود.
کم‌کاری تیروئید: پف‌کردگی صورت و تورم بافت‌های حدقه چشم ممکن است به علت تجمع دو ماده شیمیایی - موکوپلی‌ساکارید اسید هیالورونیک و سولفات کندروایتین- در کم‌کاری تیروئید رخ دهد.
التهاب حدقه چشم (سلولیت پره‌اربیتال): التهاب و عفونت پلک و بخش‌هایی از پوست اطراف چشم باعث پف‌کردگی چشم می‌شود.
خطرات
پف‌کردن چشم معمولا تنها یک مشکل موقتی زیبایی است. اما پف‌کردن شدید و مداوم ممکن است نشانه‌ای از یک بیماری زمینه‌ای جدی‌تر باشد.
درمان و پیشگیری
در افرادی که مستعد پف‌کردگی چشم هستند، ‌تغییرات رژیم غذایی و سبک‌ زندگی (تحت نظر پزشک) ممکن است به کاهش احتمال تورم کمک کند. کمپرس سرد چشم هم ممکن است به یک علاج کوتاه‌مدت باشد.
قابض‌‌های طبیعی مانند خیار خردشده هم می‌توانند به طور کوتاه‌مدت این عارضه را برطرف کنند.
بالابردن سر هنگام خواب ممکن است از پخش مجدد مایع به علت نیروی جاذبه پیشگیری کند.
رژیم غذایی کم‌کربوهیدرات با پیشگیری از تجمع مایع به پیشگیری از پف‌‌کردگی چشم کمک کند. خوردن غذاهای غنی از ویتامین به خصوص ویتامین A، C و E ممکن است به کاهش پف‌کردگی چشم کمک کند
دسته ها :

آنفولانزای خوکی با نام های Swine flu،Hog flu و pig flu شناخته می شود. گزارشاتی از سابقه ابتلا انسان به آنفولانزای خوکی در سالهای 1918، 1976 و غیره نیز وجود دارد. خوک ممکن است به ویروس آنفولانزای انسانی و سایر حیوانات و حتی پرندگان مبتلا شود و در بدن آن شیفت آنتی ژنیک و یا دگرگونی ژنتیک در جهت ایجاد ویروس جدید رخ دهد. ویروس آنفولانزای خوکی سال 2009 با زیرگروه H1N1 نوع A آنفولانزا شناخته شده است.

طریقه انتقال ویروس:
انتقال در حیوان:
طریقه انتقال بین خوکها از طریق راه های هوایی شامل دستگاه تنفسی ( مانند تماس دهان ، بینی و...) صورت می گیرد.

انتقال از حیوان به انسان:
افرادی که در معرض تماس با پرندگان و حیواناتی از قبیل خوک می باشند خصوصاً افرادی که در مراکز نگهداری این حیوانات کار می کنند، در معرض خطر بالای انواع ویروس آنفولانزای اندمیک در این نوع حیوانات می باشند. بنابراین این جمعیت از انسان ها به عنوان میزبان این ویروس می توانند در نظر گرفته شوند. سایر افراد در معرض خطر شامل دامپزشکان و کارگران در مراکز تهیه گوشت می باشند. هرچند خطر ابتلا برای این دو گروه کمتر از افرادی که در مزارع پرورش خوک و پرندگان کار می کنند، می باشد.
نکته: ویروس H1N12009 از خوک جدا نشده است و از آن به انسان منتقل نمی شود بلکه از طریق انسان به انسان شیوع می یابد.

علایم و نشانه ها:
علایم در انسان:
مطابق با مرکز کنترل و پیشگیری بیماریها (CDC) علایم آنفولانزای خوکی سال 2009 با ویروس H1N1، در کل شباهت با علایم سایر سویه های آنفولانزا و شبه آنفولانزا دارد. علایم شامل تب، سرفه ، گلودرد،بدن درد، سردرد، خستگی و لرز می باشد. درصد زیادی از مبتلایان به این نوع ویروس جدید علایم اسهال و تهوع را نیز داشته اند.
با توجه به اینکه علایم ذکر شده تنها منحصر به آنفولانزای خوکی نمی باشد، گرفتن شرح حال کامل از بیمار ضروری می باشد . همچنین تشخیص قطعی این نوع از آنفولانزا نیاز به تست های آزمایشگاهی مربوط به نمونه های تنفسی از قبیل نمونه های تهیه شده از بینی و گلو دارد.

علایم بیماری در خوک شامل تب ، عطسه ، سرفه، مشکلات در تنفس و کاهش اشتها می باشد و در تعدادی از موارد منجر به سقط جنین در حیوان نیز شده است. مرگ و میر ناشی از آنفولانزای خوکی در خوک پایین و حدود 1-4% می باشد. این ویروس سبب کاهش وزن و رشد حیوان و بنابراین ضرر اقتصادی به دامدار می شود .

پیشگیری:
شامل سه مرحله می باشد: پیشگیری در حیوان، انتقال از حیوان به انسان و انسان به انسان.
پیشگیری در خوک:
شامل واکسیناسیون در دامداری ها ، قرنطینه کردن حیوانات و ضد عفونی کردن دامداری ها و غیره می باشد.
پیشگیری از انتقال به انسان:
استفاده از ماسک صورت به دامپزشکان و دامداران هنگام برخورد با حیوان توصیه می شود.
نکته: نپوشیدن دستکش و کشیدن سیگار هنگام برخورد با حیوان از جمله ریسک فاکتورها محسوب می شوند.
پیشگیری از انتقال انسان به انسان:
راه های انتقال در بین انسانها شامل عطسه کردن، سرفه کردن،تماس با اشیا آلوده به ویروس می باشد.
•شستن متناوب دست ها با آب و صابون،ژل ها ،فوم ها و شستشودهنده ها با پایه های الکلی، خصوصاً بعد از حضور در مراکز عمومی و ضد عفونی کردن سطوح می تواند سبب کاهش انتقال شود.
متخصصین معتقد اند شستشوی دست ها در پیشگیری از عفونتهای ویروسی (شامل آنفولانزای معمولی و خوکی) به خوبی موثر می باشد. حتی قطره های بسیار ریز از ترشحات بینی و حلق ممکن است سبب آلودگی میز کار، تلفن و یا سایر سطوح و بدین ترتیب انتقال از انگشت به دهان ، بینی و یا چشم شود.

•هر شخص با علایم شبه آنفولانزا شامل تب ناگهانی ،سرفه و یا دردهای عضلانی بهتر است از محیط های کار و مراکز عمومی دور بماند و با پزشک تماس بگیرد.

•فاصله گرفتن از اجتماعات عمومی در محیط هایی که احتمال می رود ویروس در آنجا شایع باشد نیز توصیه می شود. این اقدام با توجه به درصد و میزان شیوع این بیماری در شهر و کشور مربوطه می باشد.

•واکسن آنفولانزا نیز می تواند در پیشگیری این بیماری موثر باشد، هرچند واکسن های آنفولانزای کنونی، علیه ویروسH1N12009 ایمنی حاصل نمی کنند. البته تهیه واکسن جدید از این نوع ویروس به زودی امکان پذیر خواهد بود.

نکته: بیماری آنفولانزای خوکی از طریق خوردن گوشت خوک به انسان منتقل نمی شود. ویروس این بیماری در دمای پخت بالای 70 درجه سانتی گراد از بین می رود و شدت بیماری در انسان به حدت ویروس، وجود سابقه ایمنی در افراد، واکسیناسیون یا سابقه ابتلا به آنفولانزای فصلی و شرایط سلامتی میزبان بستگی دارد.

درمان:
ویروس آنفولانزای خوکی به ندرت در خوکها کشنده می باشد. بنابراین درمان در آنها به صورت درمان علامتی – حمایتی می باشد. استفاده از آنتی بیوتیک ها هرچند تاثیری علیه این ویروس ندارد ولی به پیش گیری از پنومونی باکتریایی و سایر عفونت های ثانویه کمک می کند.

داروهای آنتی وایرال در انسان مبتلا به تخفیف بیماری و بهبود سریع تر آن کمک می کند . درمان بهتر است طی دو روز از شروع علایم انجام شود. در کنار داروهای ضد ویروس ، درمان علامتی- حمایتی در منزل و یا در بیمارستان شامل جایگزین کردن مایعات از دست رفته و کنترل تب، انجام می شود.
مرکز کنترل و پیش گیری بیماریها در آمریکا، داروی Oseltamivir(Tamiflu) و Zanamivir(Relenza) را برای درمان و یا پیش گیری علیه این ویروس توصیه می کند . البته گروه کثیری از افرادی که از این بیماری بهبودی کامل یافته اند نیازی به داروهای ضد ویروس نداشته اند.
ویروس آنفولانزای خوکی 2009 ، مقاوم به آمانتادین و یا ریمانتادین گزارش داده شده است.

به طور کلی میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری کمتر از یک درصد بوده و در افرادی که بیماری زمینه ای مانند ناراحتی قلبی،کلیوی و مزمن ریوی داشته اند، مرگ و میر شایع تر است. همان طور که قبلا نیز ذکر شد درمان های حمایتی مانند کنترل آب و الکترولیت ها کمک به بهبود بیماری می کند.

دسته ها :

بودجه سایت های اینترنتی ضد اسلامی یک میلیارد دلار است. یک تحقیق انجام شده از سوی دانشگاه الازهر نشان می دهد بیش از ده هزار سایت اینترنتی سرگرم فعالیت تخریبی علیه دین مبین اسلام و مسلمانان هستند.
این بررسی که به وسیله دکتر « سید مرعی» استاد دانشکده تربیت دانشگاه الازهر انجام گردید و در روزنامه روزالیوسف منتشر شده، میزان هزینه اختصاص یافته برای این سایت ها را بالغ بر یک میلیارد دلار در سال ارزیابی کرده است. در این بررسی همچنین خاطرنشان شده است سالانه یک میلیون دلار بودجه به سایت های اینترنتی اسلامی (که تعداد آنها بیش از 200 سایت نیست) اختصاص یافته است. در این بررسی، تاریخچه تاسیس سایت های ضد اسلامی از سال 1980 میلادی مورد کنکاش قرار گرفته و به این نتیجه دست یافته است که برخی از سازمان های صهیونیستی، جزو نخستین نهادهایی بودند که به اهمیت بهره گیری از اینترنت برای بسط و نشر افکار ضد اسلامی شان پی بردند. مطابق آنچه که در این بررسی آمده، رویکرد اصلی برخی از سایت های اینترنتی مزبور، روا داشتن جسارت و اهانت به ساحت پیامبر گرامی اسلام(ص)، خدشه دار ساختن قرآن و اهانت به پیامبر اکرم(ص) بوده و گردانندگان برخی از سایت های دیگر اقدام به نگارش سوره ها و آیاتی شبیه آیات قرآنی می نمایند که آکنده از هرزه درایی و عقده گشایی نسبت به اسلام و مسلمانان است.

در این بررسی همچنین خاطرنشان شده برخی از سایت های اینترنتی، کلمات و عبارات قرآنی مشهور را با خطوط عربی و در شکل خوک، سگ و دیگر حیوانات، در صفحه اصلی خود درج می نمایند. از طرفی برخی از این سایت ها، که در این تحقیق به عنوان « سایت های نژاد پرستانه» توصیف شدند، مدام مسلمانان را به ارتکاب اعمال تروریستی، خونریزی و نژادپرستی متهم می کنند و در این میان، سایت های اینترنتی ضداخلاقی و مستهجن، اقدام به درج آیات قرآنی در حواشی صفحه اصلی خود می نمایند. از طرفی در بعضی از سایت های اینترنتی ویژه مد، کلمات و آیات قرآنی در حواشی لباس های ارائه شده در شوهای معروف لباس، نقش بسته است.

در پایان این تحقیق، بیان شده که این سایت ها، جزو راهکارهای نوآورانه دشمنان اسلام برای ادامه جنگ علیه آن و ارائه تصویری وارونه از دیانت اسلامی در میان غیرمسلمانان محسوب می شود تا امکان دسترسی غیر مسلمانان به معارف اسلامی را به کلی از بین ببرند. « سید مرعی»، محقق و پژوهشگر مصری که این بررسی را انجام داده می گوید: به سبب استفاده بی حد و حصر دشمنان از این راهکار، لزوم بهره گیری از اینترنت برای تبلیغ دیانت اسلامی، ضرورت مضاعفی پیدا کرده است...

دسته ها :

نتایج یک تحقیق آماری نشان می‌دهد که تا سال ۲۰۳۰ بیش از نیمی از جمعیت جهان با چاقی و اضافه وزن دست به گریبان خواهند شد.
این اطلاعات در مقاله «بار جهانی چاقی در سال ۲۰۰۵ و پیش بینی‌ها تا سال ۲۰۳۰» به نوشته تانیکا کلی، دانشجوی دکترا در دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه تولان، مورد ارزیابی و آزمایش صورت گرفته است.
کلی در این مطالعات ادعا کرده است که هم اکنون یک سوم از مردم دنیا دچار چاقی یا اضافه وزن هستند.
از آنجا که این اطلاعات نخستین مجموعه تهیه شده به شیوه‌ای سیستماتیک از بیش از ۱۰۰ کشور جهان در یک محاسبه جهانی همه شمول و فراگیر برای چاقی است، لذا محتوی آن از اهمیت بسیاری برخوردار است.
این پژوهشگران همچنین از نتایج تحقیقات جمعیتی که در مجلات موضوعی از سال ۱۹۹۰ تا اوت ۲۰۰۷ منتشر شده‌اند، بهره گرفتند.
به طور کلی پژوهشگران در این بررسی ۷۲ مطالعه ملی، ۲۲ تحقیق چندسایتی و ۱۴ پژوهش منطقه‌ای را از ۱۰۶ کشور مختلف مورد استفاه قرار داده و تقریبا ۸۸ درصد از جمعیت کل جهان را پوشش داده‌اند.
این تحقیقات نشان می‌دهد که تا سال ۲۰۰۵، تقریبا ۲/۲۳ درصد از کل جمعیت بزرگسال جهان اضافه وزن داشتند و ۸/۹ درصد نیز چاق بوده‌اند.
به این معنی که بیشتر یا کمتر از ۹۳۷ میلیارد فرد بالغ گرفتار اضافه وزن و ۳۹۶ میلیون نفر نیز چاق بودند که اگر روند مشابهی ادامه پیدا کند، تعداد افراد دارای اضافه وزن تا سال ۲۰۳۰ دو برابر افزایش یافته و به ۱۶/۲ میلیارد تن خواهد رسید و تعداد افراد چاق نیز در همین دوره افزایش یافته و به ۱۲/۱ میلیارد نفر می‌رسد.
پژوهشگران تاکید کردند که نسبت بالای اضافه وزن و چاقی با خطرات بهداشتی متعاقب آن همراه خواهد شد و در نتیجه چالش بزرگ بهداشت و سلامت عمومی در سراسر جهان بروز خواهد کرد.
در این تحقیقات آمده است که برنامه‌های مقابله و پیشگیری در سطح عمومی در راستای مبارزه با ادامه رشد چاقی در بسیاری از کشورهای پیشرفته و صنعتی از هم اکنون آغاز شده است. اما متاسفانه جای چنین برنامه‌ها و اقداماتی در کشورهای در حال توسعه خالی است.
برخی از محققان انگلیسی نیز اعلام کردند که نتایج بررسی‌ها در این کشور نشان می‌دهد اگرچه طی دهه گذشته شمار زیادی از مردم اضافه وزن داشته‌اند اما در حال حاضر واقعا از خود تصور یک فرد چاق یا دارای وزن اضافی را ندارند.
این تحقیق نیز روی ۲۰۰۰ نفر از مردان و زنان انگلیسی انجام شده است و نشان می‌دهد که مردم حساسیت چندانی نسبت به مشکل چاقی خود ندارند و متوجه عواقب آن نیستند.

دسته ها :

آیا گوشی های موبایل باعث سرطان می شوند؟
افراد زیادی می خواهند جواب این سؤال را بدانند. تلفن های موبایل از سال 1980 میلادی مورد استفاده قرار گرفته اند. هر چند ظرف 1«افرادی که نا‌گزیرند ساعت‌های طولانی روبه‌روی رایانه بنشینند، باید از ضد‌آفتاب استفاده کنند.»
یک متخصص پوست با بیان اینکه اشعه‌های ناشی از رایانه می‌تواند سبب ایجاد و یا پر‌رنگ شدن لک‌های صورت فردی شود که ساعت‌های طولانی از روز را با رایانه کار می‌کند، چنین توصیه‌ای را مطرح کرد.
او اضافه کرد که «اشعه ماورای بنفش به ویژه نوع A که از رایانه خارج می‌شود، می‌تواند سبب ایجاد لک‌هایی درصورت فرد شود وکاربران باید از نمایشگرهایی استفاده کنند که استاندارد بوده و دارای اشعه کمتری باشد.
چون به‌دلیل وجود میدان الکتریکی چند هزار ولتی در داخل لامپ تصویر، روشنایی که الکترون‌ها حین عبور از فاصله بین کاتد و صفحه موزائیکی کسب می‌کنند، باعث می‌شود انرژی آزاد شده سبب تابش درصد قابل توجهی اشعه ایکس و اشعه ماوراء‌بنفش شود که الزاما باید با تدابیر تکنیکی حین طراحی لامپ تصویر از نفوذ آنها به سطح خارجی و رسیدن به بدن کاربر رایانه جلوگیری کرد.»
با این حال عموم کارشناسان و متخصصان پوست معتقدند بیشتر نمایشگرهایی که امروز مورد استفاده قرار می‌گیرند حاوی هیچ‌گونه‌ اشعه‌ای نیستند و کار با این رایانه‌ها را کاملا بی‌‌ضرر می‌دانند. به عقیده این کارشناسان، اشعه ماورای بنفش رایانه‌ها به شدت اشعه خورشید نیست و نمی‌تواند به همان اندازه هم خطرناک باشد، چون در حال حاضر تمام نمایشگرها به‌خصوص نمایشگرهای LCD فاقد اشعه UV هستند.
نمایشگرهای‌ قدیمی‌تر هم که این اشعه را ساطع می‌کردند، نمایشگر‌های لامپ‌تصویری بودند که این دستگاه‌ها هم طبق استانداردهای اروپا فیلتر آنتی‌UV داشتند و این اشعه را کاملا جذب می‌کردند.

در ضمن این نمایشگرها اشعه UVA از خود ساطع می‌کردند که خطرات این اشعه به‌دلیل شدت و فرکانس کمتر قابل مقایسه با خطرات اشعه UVB نیست.با این حال، به عقیده متخصصان چشم هم، کار با کامپیوتر ممکن است فرد را دچار مشکلات چشمی کند ولی اشعه ماورای بنفش در ایجاد این مشکلات چشمی و حتی مشکلات دیگر هیچ نقشی ندارد.
گرد و غبارها خطرناک‌ترند
صرف‌نظر از اینکه به عقیده کارشناسان، رایانه‌ها از جهت تابش اشعه‌های مضر نمی‌توانند خطر جدی برای کاربران آن داشته باشند، در عین حال متخصصان ریه اذعان می‌کنند که خطرات ناشی از مواجهه با گرد و غبار رایانه‌ها را نمی‌توان نادیده گرفت.
اصولا هر ذره خارجی غیراز اکسیژن که با تنفس وارد ریه و برونش ‌می شود و تجمع پیدا می‌کند، باعث تنگی نفس، آمفیزم و برونشیت مزمن می‌شود که ذرات گردو غباری که در برخی وسایل الکترونیکی وجود دارد در این مورد خطرناک‌تر است.»
دکتر ایرج خسرونیا، متخصص داخلی و رئیس جامعه پزشکان داخلی ایران ضمن بیان این مطلب به همشهری می‌گوید: در داخل ذرات و گرد و غبار رایانه‌ها ماده سیلیکا وجود دارد که در نهایت تنفس کردن این ماده منجر به بیماری سیلیکوزیس می‌شود.
علائم این بیماری هم با تنگی نفس، سیاه شدن لب‌‌ها و ناخن و سرفه شروع می‌شود و اگر تنفس در این شرایط ادامه پیدا کند فرد باید منتظر بروز بیماری‌های مزمن و غیرقابل برگشت ریوی باشد.
سیگاری‌ها همچنان آسیب‌پذیرترند .
علاوه بر این به عقیده متخصصان ریه تحقیقات شیمیایی جدیدی که توسط محققان آمریکایی روی ذرات غبار کامپیوترها صورت گرفته، نشانگر این است که گرد و غبار موجود روی رایانه‌ها و سایر وسایل الکترونیکی می‌تواند سلامت انسان را در طولانی‌مدت تهدید کند، چون این ذرات حاوی ترکیبات آتش خاموش‌کن، تحت عنوان «اتر دایفنیل پلی برومین» هستند که برای اندام‌های تناسلی و عصبی بسیار مضرند.
دکتر قانعی به افرادی که بیشتر در معرض خطر مواجهه با این ذرات هستند اشاره کرده و می‌گوید: با توجه به اینکه سیستم دفاعی ریه قوی است، اگر ریه افراد سالم باشد، معمولا این ذرات بعد از مدتی به‌خودی خود خارج می‌شوند ولی در کسانی که ریه بیمار دارند مثل افراد سیگاری این ذرات نه تنها خارج نشده بلکه فرد را مبتلا به بیماری برونشیت و ورم ریه می‌کند. وی توصیه می‌کند: در این صورت بر خلاف عقیده برخی از کارشناسان به این افراد پیشنهاد می‌کنیم از ماسک در هنگام کار با رایانه استفاده نکنند چون ثابت شده ماسک‌ها هیچ نقشی در جلوگیری از ورود این ذرات به داخل ریه ندارند. به گفته وی، تهویه مناسب و دائم هوای محیط بهترین راه برای جلوگیری از ورود ذرات گرد و غبار به داخل ریه است.
5 سال استفاده از موبایل به طور وحشتناکی افزایش پیدا کرد و عمومیت یافت و این رشد همچنان ادامه دارد.
هیچ جواب قطعی برای این سؤال که آیا گوشی های موبایل سبب بروز سرطان می شود یا خیر وجود ندارد به این دلیل که اطلاعات موجود در این زمینه فقط با مطالعات مختصر بدست آمده است. اگر چه چندین تحقیق معتبر در این زمینه وجود دارد که نشان می دهد تاکنون مدرکی که بتواند بین گوشی های موبایل و سرطان رابطه برقرار کند در دست نیست.
امروز مردم زمان بیشتری را در مجاورت تلفن های موبایل می گذرانند و این باعث می شود مطالعاتی که هم اکنون یا در آینده انجام می شود قطعیت بیشتری پیدا کنند. این مطالعات در زمینه تأثیر موبایل بر تومورهای با رشد کم در مغز در زمان های طولانی تر ادامه دارد.
ما درباره تلفن های موبایل چه می دانیم؟
تلفن های موبایل از فرکانس های رادیویی با انرژی سطح پایین استفاده می کنند. تاکنون مشاهده نشده است که قرار گرفتن در معرض فرکانس های رادیویی با انرژی سطح پایین باعث بروز مشکلاتی در سلامتی شود.
در آمریکا سازمان غذا و دارو (FDA) و کمیته ارتباطات فدرال(FCC) راهبردهایی را ارائه کرده اند که مقدار مجاز انتشار امواج رادیو فرکانسی را برای گوشی های موبایل تعیین کرده است.
اندازه گیری قرار گرفتن در معرض امواج موبایل با SAR که مخفف عبارت Specific Absorption Rate
می باشد.
SAR مقدار انرژی جذب شده توسط بدن را می سنجد. SAR مجاز در آمریکا 1.6 وات بر کیلوگرم است. براساس آزمایشات FCC این میزان امواج بسیار کمتر از مقداری است سبب بروز تغییراتی در حیوانات آزمایشگاهی شود. در آمریکا هر کارخانه سازنده گوشی های موبایل باید مقدار SAR هر مدل گوشی خود را به FCC اعلام کنند.
اکنون چه باید کرد؟
اگر چه بروز مسئله در اثر استفاده دراز مدت بعید می رسد. ولی با رعایت نکته هایی می توان میزان ریسک را کاهش داد.
مکالمه های طولانی مدت خود را با تلفن های سنتی انجام دهید.
از گوشی های موبایلی استفاده کنید که دارای آنتن برای نصب در خارج خودرو هستند.
از هندز فری یا هدست استفاده کنید و گوشی را دور از بدن خود قرار دهید.
میزان SAR منتشر شده از گوشی خود را بدانید.
کودکان و گوشی های موبایل
معمولاً مطالعات و آزمایشهای انجام شده بر روی بزرگسالان و افراد 18 سال به بالا بوده است و استفاده از گوشی های موبایل توسط کودکان چند سالی است که مرسوم شده است بنابراین آثار آن بر کودکان نامعلوم است. اما رعایت نکات گفته شده میزان ریسک احتمالی را برای کودکان کاهش می دهد.
موبایل و رانندگی
خطر تصادف در حال صحبت کردن با موبایل بسیار بیشتر از خطر سرطان است. تحقیقات نشان دهنده این است که در پاسخ دادن به تلفن در حال رانندگی توجه را از جاده به مکالمه تلفن برمی گرداند. این تحقیقات مدعی هستند که مشکل این است که مکالمه سبب حواس پرتی راننده می شود و نه خود موبایل. بنابراین استفاده از هندس فری خطر تصادف را کاهش نمی دهد.
شما چه فکر می کنید ؟؟؟؟؟
این مطلب چطور بود؟؟؟؟

دسته ها :

باور کنید یا نه، پشه‌ها قربانیان خود را با دقت و بر اساس شیمی بدن هر فرد انتخاب می‌کنند.
با توجه به این واقعیت، راز این که چه تعداد پشه در هر روز شما را نیش می‌زنند، در بدن خودتان نهفته است.
به گفته دانشمندان افرادی که بیشتر عرق می‌کنند پشه‌ها را به سمت خود جذب می‌کنند.
پشه‌ها قادر هستند هدفهای خود را در فاصله ۱۰۰ فوتی با جست و جوی بوی دی اکسید کربن و اسید لاکتیک شناسایی کنند.
دی اکسید کربن و اسید لاکتیک زمانی آزاد می‌شوند که ما نفس می‌کشیم یا عرق می‌کنیم ،‌اما مقدار تولید آنها در افراد مختلف بسیار متفاوت است.
برای مثال افرادی که اندام درشت‌تری دارند یا زنان باردار بیشتر از سایر افراد این دو ماده را آزاد می‌کنند و بنابراین بیشتر مورد نظر پشه‌ها هستند.
بوی این دو ترکیب وقتی با گرمای بدن همراه می‌شود تاثیر بسیار زیادی در جذب پشه‌ها دارند.
وقتی به تازگی ورزش کرده اید، ترکیب اسید لاکتیک که در نتیجه فعالیت ماهیچه‌ای تولید می‌شود با عرق حاوی از دی اکسید کربن و همچنین بالا رفتن دمای بدن شرایط ایده‌آلی را فراهم می‌کند که شما میزبان پشه‌ها باشید.

دسته ها :
روانشناسان در مورد مفاهیم مبهمی مانند خلاقیت و هوش اختلاف نظر دارند و هر نظری در مورد همبستگی میان این صفات و چپ‌دستی به درک بهتر خود این مفاهیم وابسته خواهد بود.
بنابراین در مورد هر اظهار نظری در مورد باهوش‌بودن چپ‌دست‌ها که 10 درصد جمعیت جهان را تشکیل می دهند با تردید مواجه می‌شود. اما چند تحقیق جدی رابطه‌های جالبی را میان دست غالب و مهارت‌های شناختی نشان داده‌است.
به نظر می‌رسد که راست‌دست‌ها ممکن است در تحصیلات دانشگاهی اندکی موفق‌تر از چپ‌دست‌ها باشند.همچنین پژوهش‌ها نشان می‌دهند که چپ‌دست‌ها به میزان بیشتری دچار ناتوانی‌های خواندن یا دیس‌لکسیا هستند.
در مقابل چپ‌دست‌ها در وظایفی که نیازمند تجسم ذهنی اشیاست مسلط‌ترند و شاید به همین دلیل باشد که شطرنج‌بازان چپ‌دست نسبت بالاتری دارند.
مدعاهای کلی‌تر به خصوص "راست‌مغزی" در مقابل "چپ‌مغزی" بیشتر شبه‌ علم‌اند تا مفاهیمی علمی
.
دسته ها :
تحقیقات نشان می‌دهد افزایش استفاده تفریحی از اینترنت، شامل ایمیل، سایت‌های اجتماعی و همچنین وبگردی از عواملی هستند که بخشی از دلایل بروز افزایش وزن را به خود اختصاص داده‌اند.
اینترنت، خواب و قهوه عوامل موثر در بروز اضافه وزن در دختران نوجوان می‌باشند. این تحقیقات بین جامعه ‌ای ۵۰۰۰ نفری از دختران نوجوان در رده سنی ۱۴ تا ۲۱ سال و راجع به عادات و رفتارهای هفتگی آنان در طی یکسال گذشته صورت گرفت.
در این مطالعات مشخص شد دخترانی که بیش ار بقیه رفتارهای تن ‌آسایانه و راحت‌ طلبانه داشته و اغلب اوقات فراغت خود را در اینترنت سپری می‌کنند، معمولا خواب کمتری داشته و بیشتر از دیگران از قهوه استفاده می‌نمایند.
البته درحالی که هیچ ارتباط علمی بین مصرف قهوه و استفاده از اینترنت مشاهده نشد اما محققین دریافتند دخترانی که تمایل بیشتری به مصرف قهوه دارند کمتر می‌خوابند.
«ارتباط این رفتارها با یکدیگر، این گونه است که با بالا رفتن سن، تعداد بیشتری از آنها در دختران دیده می‌شود.» «تحقیقات ما نشان می‌دهند افزایش استفاده تفریحی از اینترنت، شامل ایمیل، سایت‌های اجتماعی وهمچنین وبگردی از عواملی هستند که بخشی از دلایل بروز افزایش وزن را به خود اختصاص داده‌اند.» «نادیده گرفتن این نشانه‌ ها و عدم توجه به این موارد می‌تواند منجر به چاقی تدریجی و ناپیدا گردد که رهایی از دست آن پس از مدتی بسیار مشکل خواهد بود.»
دسته ها :

طیف سنج کاوشگر مدارگرد مریخ کشف کرده است که در انواع مختلف رسوبات معدنی سطح سیاره سرخ آب وجود دارد.
در سال 2005 کاوشگر «امگا» برای اولین بار لایه هایی از «فیلوسیلیکات» را در مریخ کشف کرد. فیلوسیلیکات نوعی کانی است که در شرایط باPH بالا تشکیل شده و در آب به وفور یافت می شود.
اکنون محققان 14 مؤسسه به سرپرستی دانشگاه بروان در آمریکا با کمک طیف سنج کاوشگر مدارگرد Mars Reconnaissance انواع مختلفی از فیلوسیلیکاتها را نسبت به مطالعات قبلی کشف کردند.
نتایج این تحقیقات که در مجله «نیچر» منتشر شده است نشان می دهد که انواع فیلوسیلیکاتها شامل کائولیتها، کلرویتها، موسکویتها و به خصوص نانترونیتها و ساپونیتها در رسوبات گلی مریخ وجود دارند.
این کانیها هیدروسیلیکاتهای محتوی آهن، آلومینیوم، منگنز، پتاسیم، سدیم و فلور هستند.
براساس گزارش روزنامه گاردین، این محققان مطالعات خود را روی بررسی شکل گیری ژئولوژیکی «دلتا» معطوف کردند و در این تحقیقات هزاران رسوب فیلوسیلیکات را در داخل و اطراف حفره های مریخ کشف کردند.
نتایج این یافته ها نشان می دهد که سیاره سرخ میزبان حوضچه های هیدروگرافی و شبکه های آبی زیرزمینی و سطحی است که رسوبات این سیاره را بین 3.8 تا 4.6 میلیارد سال قبل تغییر داده اند.
به گفته این محققان، این کانیهای آب دوست در دمای پایین بین 100 تا 200 درجه سانتیگراد تشکیل می شوند.

دسته ها :

مارها گوش‌هایی قابل‌دیدن ندارند، و بنابراین به طریقه‌ای مانند ما صداها را نمی‌شنوند
اما اصلا درست نیست که بگوییم مارها کر هستند. آنها زائده‌هایی برای شنوایی درون سرشان دارند، و این اجزا به استخوان‌های فک آنها متصل است، بنابراین آنها ارتعاشات را به خوبی حس می‌کنند و ممکن است صداهای کم‌فرکانس منتقل‌شونده از طریق هوا را هم بشنوند.
صدای هیسی که مارها از خود بیرون می‌دهند، صرفا برای هشدار دادن به حیوانات دیگر است، زیرا احتمالا مارها از صدا برای ارتباط برقرار کردن با یکدیگر استفاده نمی‌کنند.

دسته ها :

هرچند نانوایی‌ها امروزه با پاشیدن چند دانه کنجد مشتریان خود را با عنوان نان کنجدی فریب می‌دهند، اما اگر خوردن کنجد را در برنامه غذایی خود قرار دهید، موهایی پرپشت و مقاوم خواهید داشت.
متخصصان تغذیه می‌گویند روغن کنجد علاوه بر تقویت موها، برای رفع تنگی نفس، سرفه خشک و زخم ریه هم مفید است. همچنین سوزش ادرار را برطرف می‌کند.
دم‌کرده برگ کنجد هم اسهال خونی را درمان می‌کند و خوردن این دانه گیاهی برای رماتیسم، فشار خون بالا و ناراحتی کیسه صفرا مفید است.
در طب سنتی برای رفع قولنج، کنجد را آسیاب و با سرکه مخلوط می‌کردند و با افزودن مغز بادام پوست‌کنده هر روز به مقدار یک قاشق سوپخوری میل می‌کردند.
ارده کنجد به همراه خرما غذایی مقوی برای رشد کودکان و همچنین کارگران یدی است. این دانه‌های ریز سفید و سیاه، قوای جنسی را تقویت می‌کند و نرم‌کننده معده و روده‌هاست.

دسته ها :
X